Over ons

Het begon allemaal in april 1964, toen Jan Buitenhuis aan de Mauvestraat in Apeldoorn startte met de markt- en straathandel in tweedehands auto’s. Hij kocht auto’s op, repareerde wat kapot was en verkocht de auto’s weer.

In 1981 kwam zijn zoon, Marco Buitenhuis, ook in de zaak. Vanaf 1987 werd naast de handel in tweedehands auto’s ook begonnen met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan auto’s.

Bewust is ervoor gekozen om kleinschalig en geheel merkonafhankelijk te blijven werken. Dankzij deze gemoedelijke sfeer kan iedereen gelijk worden geholpen of kunnen we op korte termijn een afspraak maken.

Hierdoor komt u bij ieder bezoek dezelfde gezichten tegen en zijn wij nog in staat om iedere klant persoonlijk een passende tweedehands auto te adviseren, die binnen het budget past.

Wij staan achter elke auto die we verkopen, ongeacht de prijs! Wij vinden dat zelfs in deze moderne tijd de gemoedelijkheid van het verleden moet voortleven.

Daarom krijgt u bij ons gratis een APK bij een grote beurt en kunt u bij ons ook terecht voor alle merken nieuwe auto’s of ons een zoekopdracht geven voor een bepaald merk/type tweedehands auto.